Online nieuwjaarsconcert

Door de corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om een nieuwjaarsconcert te geven.
Daarom hebben wij van CMV Burdine een aantal mooie muziekstukken opgenomen voor jullie.
Geniet van dit mooie online nieuwjaarsconcert.

CMV Burdine wenst u een gezond en muzikaal 2021!

Nieuwjaarsconcert CMV Burdine

Op 12 januari was het dan zover: Burdine opende 2020 met een nieuwjaarsconcert in de Bordenakerk in Froubuurt. Het thema was ‘Goud en Nieuw’. Dit jaar viert Burdine namelijk haar 50 jarig bestaan! En om dit jaar op officiële wijze te openen, werd door de dirigent, Arend Gerds, het lintje doorgeknipt.

Er werd veel verschillende muziek gespeeld, zoals een mars, een koraal, maar ook bekende stukken als Bella Ciao en Happy new year. Er kan terug worden gekeken op een mooi concert. De start van een muzikaal jubileumjaar, met in november het jubileumconcert, waarvan de voorbereidingen inmiddels zijn begonnen!

MAAT-ACTIE CMV Burdine

Het jaar 2020 staat voor CMV Burdine in het teken van het 50-jarig jubileum.

Op 12 januari is dit jubileumjaar op feestelijke wijze afgetrapt met een nieuwjaarsconcert. Op 14 november 2020 zal er een groots jubileumconcert worden gegeven.

Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis zal CMV Burdine een ‘eigen’ muziekstuk laten componeren. Dit stuk zal gaan over de geschiedenis van CMV Burdine, het Bildtse landschap en de kenmerken van onze mooie fanfare.

U kunt ons daarbij helpen. U kunt symbolisch een deel van dit bijzondere muziekstuk kopen! Voor €5,- koopt u één maat. Wanneer u één maat (of meerdere) wilt kopen, kunt u het betreffende bedrag overmaken oprekeningnummer NL11RABO0145720144  t.n.v.  CMV Burdine onder vermelding van uw naam en het woord ‘muziekmaat’

Als u uw bijdrage contant wilt geven,
dan kunt u contact opnemen met Sido de Boer, 06-57227994.

Wij hopen van harte op uw bijdrage om zo een prachtig stuk muziek ten gehore te kunnen brengen in november 2020!

Helpt u mee?

Naar boven