Het zomerse weer laat nog op zich wachten, maar Christelijke Muziekvereniging Burdine en Different Sound gaven zaterdagavond 1 juni een prachtig zomerconcert! Ons Huis, waar het concert plaatsvond, was zomers aangekleed. Net als de korps- en koorleden. Het concert werd afgetrapt met het stuk ‘Flashing Winds’ door CMV Burdine. Vervolgens nam Hinke Leistra het woord en vertelde over het korps en over dirigent Arend Gerds. Hierna speelde het korps nog drie zomerse nummers, waaronder het solostuk Sweet Sunset. Dit werd gespeeld door Coby Keizer op bugel. Later op de avond speelden Feike en Sjoukje Kingma een solostuk op cornet en bugel, genaamd: Tell him. Toen was het de beurt aan het koor: Different Sound onder leiding van Simon Bouma. Ondertussen vertelde Hinke over de muziekstukken en over Different Sound. Different Sound zong onder andere het nummer ‘Door de Wind’ en een vrolijke ABBA-medley.

Gedurende het concert wisselden Different Sound en CMV Burdine elkaar af. Het laatste blok speelden korps en koor samen een aantal stukken. Het concert werd feestelijk afgesloten met de meezinger ‘Multicolor’.