Het jaar 2020 staat voor CMV Burdine in het teken van het 50-jarig jubileum.

Op 12 januari is dit jubileumjaar op feestelijke wijze afgetrapt met een nieuwjaarsconcert. Op 14 november 2020 zal er een groots jubileumconcert worden gegeven.

Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis zal CMV Burdine een ‘eigen’ muziekstuk laten componeren. Dit stuk zal gaan over de geschiedenis van CMV Burdine, het Bildtse landschap en de kenmerken van onze mooie fanfare.

U kunt ons daarbij helpen. U kunt symbolisch een deel van dit bijzondere muziekstuk kopen! Voor €5,- koopt u één maat. Wanneer u één maat (of meerdere) wilt kopen, kunt u het betreffende bedrag overmaken oprekeningnummer NL11RABO0145720144  t.n.v.  CMV Burdine onder vermelding van uw naam en het woord ‘muziekmaat’

Als u uw bijdrage contant wilt geven,
dan kunt u contact opnemen met Sido de Boer, 06-57227994.

Wij hopen van harte op uw bijdrage om zo een prachtig stuk muziek ten gehore te kunnen brengen in november 2020!

Helpt u mee?