Dit najaar heeft onze huidige dirigent een ander orkest op vrijdagavond en daarom zijn we opzoek naar een nieuwe dirigent.

Ben of ken jij deze persoon? Laat het dan weten!
Voor meer informatie, zie onderstaande vacature.

Vacature: Dirigent

Christelijke muziekvereniging Burdine uit St.-Annaparochie/Vrouwenparochie heeft iedere vrijdagavond het met elkaar muziek maken en gezelligheid hoog in het vaandel staan. De vereniging bestaat uit een fanfareorkest en een jeugdorkest ‘Belhamels van Burdine’. Muzikale prestaties, maar vooral ook het plezier in muziek zijn kernbegrippen voor de vereniging.
Voor het fanfareorkest zijn we op zoek naar een:

DIRIGENT (M/V)

Het fanfareorkest bestaat uit ongeveer 35 muzikanten, waarvan een kwart jeugd is. Het orkest streeft ernaar om haar positie in de 3e divisie te verstevigen. Hierbij wordt het plezier en eigen kunnen niet uit het oog verloren. Wij verzorgen jaarlijks meerdere concerten, nemen deel aan concoursen en festivals en werken mee aan kerkdiensten. Het orkest repeteert wekelijks op de vrijdagavond.

Functieprofiel:
Wij zijn op zoek naar een dirigent die in staat is om op zelfverzekerde wijze het orkest tot muzikale hoogtepunten te brengen. Je beschikt over een verenigingsgevoel en weet verschillen in muzikale vaardigheden te overbruggen. Je bent motiverend en inspirerend voor het orkest en weet daarbij iedereen op zijn niveau te waarderen en te respecteren. Je bent in staat om bij te dragen aan het verstevigen van onze positie in de 3e divisie en weet daarin een goede balans tussen prestatie en plezier te vinden.

Functie-eisen:
Je kunt makkelijk omgaan met mensen en weet je muzikale visie, passie en enthousiasme goed over te brengen. Je beschikt bij voorkeur over een christelijke achtergrond, of respecteert de christelijke normen en waarden die binnen de vereniging aanwezig zijn. Je beschikt over een afgeronde opleiding directie of soortgelijke opleiding en hebt minimaal drie jaar ervaring, bij voorkeur bij fanfareorkest(en). Daarnaast beschik je over een brede muzikale kennis en kennis van verschillende muziekstukken en –stijlen.

Ben jij onze nieuwe dirigent?
Stuur ons dan uiterlijk 3 november een brief met je motivatie en CV per post of per e-mail.
De eerste gesprekken worden in de week van 11 – 17 november gepland.
Een proefdirectie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Adres:
Christelijke muziekvereniging Burdine
o.v.v. Sollicitatie dirigent
p/a W. Boumastraat 7
9076 EM Sint Annaparochie

E-mailadres:
voorzitter@burdine.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter, Geartsje Stok (0518-403358).